fbpx

Kauniit kodit – 25 suomalaista kotia / Osa 3

Kauniit kodit – 25 suomalaista kotia / Osa 3

65,00  15,00 

Kauniit kodit – 25 suomalaista kotia on kirjasarja, joka koostuu kolmesta osasta. Kirjasarja esittelee oikeita suomalaisia yksityiskoteja Suomesta, jotka on suunniteltu ammattilaisten toimesta. Jokainen osa esittelee yhteensä 25 suomalaista kotia!

In stock

Description

Kauniit kodit – 25 suomalaista kotia on kirjasarja, joka koostuu kolmesta osasta. Kirjasarja esittelee oikeita suomalaisia yksityiskoteja Suomesta, jotka on suunniteltu ammattilaisten toimesta. Jokainen osa esittelee yhteensä 25 suomalaista kotia! Kotien suunnittelijoina on arkkitehteja, sisustusarkkitehteja ja sisustussuunnittelijoita. Jokainen kotiesittely sisältää lyhyen tekstin, joka kertoo tiivistetysti projektista. Tekstin ohessa on kodeista useita upeita kuvia, jotka ovat interiöörivalokuvaukseen erikoistuneiden huippuvalokuvaajien käsialaa.

Kauniit kodit -kirjat on painettu laadukkaalle ja paksulle paperille. Sivut on taitettu tyylikkäästi kovien kansien sisään, joita on muuten jokaisessa kirjasarjan osassa yhteensä 224 sivua!

Kauniit kodit -kirjat ovat kulttuurihistoriallisesti merkittäviä teoksia, sillä koskaan ennen ei ole esitelty näin upeasti ja laajasti suomalaisten ammattisuunnittelijoiden suunnittelemia koteja kovissa kansissa. Kirjat myös kertovat tämän ajan suomalaisesta sisustamisesta ja tyylisuuntauksista.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kauniit kodit – 25 suomalaista kotia / Osa 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kauniit kodit – 25 suomalaista kotia / Osa 3
Tuotekoodi: KKK03 Kategoria: , Hakusanat: , ,
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Lähetä viesti Lauralle