fbpx

Space Design

Tilat kunniaan!

A-Press Digital toteuttaa tänä vuonna ensimmäisen ja korkealuokkaisen kirja- ja digijulkaisun sisustusarkkitehtuurista. Space Design kertoo suomalaisten sisustusarkkitehtien työstä ja heidän  työnäytteistä tarinoiden muodossa. Kirja ilmestyy englannin kielelellä. Space Design -kirjasta tehdään myös näköisversio verkkoon, jota levitämme maailmalle luettavaksi englanninkielisenä. Näköisversio ilmestyy sekä suomen- että englanninkielisenä, jonka osallistujat saavat omaan käyttöönsä.

Sisustusarkkitehdin tarina

Haluamme julkaisuun mukaan mahdollisimman monet sisustusarkkitehtitoimistot kertomaan työstänsä ja sen tuloksista oman tarinansa muodossa. Tarinat ovat yksilöllisiä ja erilaisia, kuten töiden toteutuksetkin. 

Tutustu Space Design -esitteeseen alempaa!

Space Design -digijulkaisu leviää maailmanlaajuisesti. Pyrimme saamaan sen Finnairin reittikoneiden matkustajien luettavaksi. Tavoite on saada julkaisu myös Pekingin Design viikon verkkosivuille. Space Design menee myös Dubain maailmannäyttelyyn Business Finlandin verkkosivuilla.

Julkaisun printtiversion jakelukanavat ovat Suomessa. Kirjajulkaisu toteutetaan kovalla kannella ja sen jakelukanavina toimivat kirjakaupat ja kirjastot. Julkaisua pyritään myös saamaan oppilaitoksiin. Julkaisun printtiversioiden sisäsivut ovat paksua mattapaperia. 

Hyvät kuvat julkaisussa puhuttelevat ja kertovat omaa tarinaansa. Loistavan taiton lisäksi haluamme julkaisun kokonaisuuden myös viestivän suomalaisen osaamisen tasoa ja laatua.

Space Design -esite

Tutustu tarkemmin Space Design -julkaisuun esitteemme kautta. Esite kertoo läpileikkauksen tulevasta julkaisusta sekä kuinka sisustusarkkitehtien on mahdollista osallistua siihen mukaan. 

Lähetä viesti Lauralle