fbpx

Space Design

Tilat kunniaan!

A-Press toteuttaa tänä vuonna ensimmäisen ja korkealuokkaisen kirja- ja digijulkaisun sisustusarkkitehtuurista. Space Design kertoo suomalaisten sisustusarkkitehtien työstä ja heidän  työnäytteistä tarinoiden muodossa. Syksyllä ilmestyvästä Space Design -kirjasta tehdään myös näköisversio verkoon, jota levitämme maailmalle luettavaksi englanninkielisenä. Suomenkielinen näköisversio tulee olemaan luettavissa A-Pressin internetsivuilla.

Sisustusarkkitehdin tarina

Haluamme julkaisuun mukaan mahdollisimman monet sisustusarkkitehtitoimistot kertomaan työstänsä ja sen tuloksista oman tarinansa muodossa. Tarinat ovat yksilöllisiä ja erilaisia, kuten töiden toteutuksetkin.

Tutustu Space Design -esitteeseen alempaa!

Space Design -digijulkaisu leviää maailmanlaajuisesti. Pyrimme saamaan sen Finnairin reittikoneiden matkustajien luettavaksi. Tavoite on saada julkaisu myös Pekingin Design viikon verkkosivuille sekä Venetsian biennaalin sivustolle, joka on maailman arkkitehtuurin suurin yksittäinen tapahtuma.

Julkaisun printtiversion jakelukanavat ovat Suomessa. Kirjajulkaisu toteutetaan kovalla kannella ja sen jakelukanavina toimivat kirjakaupat ja kirjastot. Julkaisua pyritään myös saamaan oppilaitoksiin. Julkaisun printtiversioiden sisäsivut ovat paksua mattapaperia. 

Hyvät kuvat julkaisussa puhuttelevat ja kertovat omaa tarinaansa. Loistavan taiton lisäksi haluamme julkaisun kokonaisuuden myös viestivän suomalaisen osaamisen tasoa ja laatua.

Space Design -esite

Tutustu tarkemmin Space Design -julkaisuun esitteemme kautta. Esite kertoo läpileikkauksen tulevasta julkaisusta sekä kuinka sisustusarkkitehtien on mahdollista osallistua siihen mukaan. 

Lähetä viesti Lauralle