fbpx

Messukodit 2020

Esittelyssä Tuusulan Asuntomessukohteet

Messukodit on jokavuotinen julkaisu Asuntomessuista. Esittelemme kaikki Asuntomessukohteet pohjakuvineen. Tuomme esiin valikoidusti tiettyjä kohteita laajemmin, näyttävin kuvin ja tarkemmin tiedoin jutun muodossa. Kaikki eivät pääse vierailemaan messuilla, joten Messukodit on mainio tapa saada messujen tarjonta suoraan kotisohvalle. Julkaisu on laadukas ja jo perinteeksi muodostunut odotettu teos. 

Messukohteet

Osana FinnArc-julkaisua pääset kertomaan työstäsi ja sen tuloksista oman tarinansi muodossa! Tarinat ovat yksilöllisiä ja erilaisia, kuten töiden toteutuksetkin. Korkealaatuiset arkkitehtuurikuvat, yhdessä suunnittelijatarinoiden kanssa, koostavat FinnArcista visuaalisen ja suomalaista arkkitehtuuria ylistävän julkaisun, joka kestää aikaa.

Tutustu FinnArc-esitteeseen alempaa!

FinnArc-julkaisun digitaalisella näköisversiolla on kunnia esiintyä Dubain maailmannäyttelyn Business Finlandin internetsivuilla sekä Finnairin maailmanlaajuisessa reittikoneiden WiFi-verkossa.

Kovakantisen kirjan jakelukanavat ovat Suomessa. FinnArc-kirjan tulet löytämään suomalaisista kirjakaupoista, kirjastoista ja oppilaitoksista!

Korkealaatuiset arkkitehtuurikuvat julkaisussa puhuttelevat ja kertovat omaa tarinaansa. Loistavan taiton lisäksi viestimme suomalaisen osaamisen tasoa ja laatua.

FinnArc -esite

Tutustu tarkemmin FinnArc-esitteen. Esitteestä löydät lisätietoa julkaisusta,  julkaisukanavista sekä osallistumistiedoista.

Lähetä viesti Lauralle