fbpx

FinnArc

FinnArc-julkaisun teemana on suomalainen arkkitehtuuri

FinnArc on korkealaatuinen ja kansainvälinen kirja- ja digijulkaisu suomalaisesta arkkitehtuurista. FinnArc kertoo tarinan muodossa arkkitehtien ja arkkitehtitoimistojen oman näkemyksen siitä, miten heidän parhaat työnsä syntyivät. Tarinoihin liittyvät rakennukset ovat sekä henkilökohtaisia taidon näytteitä että ryhmätyönä toteutettuja lopputuloksia. Julkaisu on Suomessa ensimmäinen laatuaan ja se syntyi halusta tukea suomalaista arkkitehtuuria. Kansainvälisen julkaisumme avulla haluamme viedä tietoa suomalaisesta osaamisesta ja suunnittelutyöstä ympäri maailmaa.

Arkkitehdin tarina

Osana FinnArc-julkaisua pääset kertomaan työstäsi ja sen tuloksista oman tarinansi muodossa! Tarinat ovat yksilöllisiä ja erilaisia, kuten töiden toteutuksetkin. Korkealaatuiset arkkitehtuurikuvat, yhdessä suunnittelijatarinoiden kanssa, koostavat FinnArcista visuaalisen ja suomalaista arkkitehtuuria ylistävän julkaisun, joka kestää aikaa.

Tutustu FinnArc-esitteeseen alempaa!

FinnArc-julkaisun digitaalisella näköisversiolla on kunnia esiintyä Dubain maailmannäyttelyn Business Finlandin internetsivuilla sekä Finnairin maailmanlaajuisessa reittikoneiden WiFi-verkossa.

Kovakantisen kirjan jakelukanavat ovat Suomessa. FinnArc-kirjan tulet löytämään suomalaisista kirjakaupoista, kirjastoista ja oppilaitoksista!

Korkealaatuiset arkkitehtuurikuvat julkaisussa puhuttelevat ja kertovat omaa tarinaansa. Loistavan taiton lisäksi viestimme suomalaisen osaamisen tasoa ja laatua.

FinnArc -esite

Tutustu tarkemmin FinnArc-esitteen. Esitteestä löydät lisätietoa julkaisusta,  julkaisukanavista sekä osallistumistiedoista.

Lähetä viesti Lauralle