fbpx

Designvuosi

Designvuosi on suomalaista muotia ja muotoilua käsittelevä julkaisu, joka kertoo muotoilijoiden tarinoita.

Vuosittain ilmestyvä Designvuosi-julkaisu kertoo tarinaa suomalaisten muotoilijoiden luomistyönvaiheista ja heidän taidokkaan muotoilityönsä lopputuloksista. Vuoden 2020 Designvuosi esittelee lukijoilleen suomalaisia teollisen ja taideteollisen muotoilun sekä sisustusarkkitehtuurin ammattilaisia ja heidän töitään. Designvuosi 2020 onkin syntynyt palvelemaan suomalaista designia levittämällä suunnittelijoiden ja heidän tuotteidensa tarinaa yli Suomen rajojen. Suomalainen muotoiluala sisältää loistavia suunnittelijoita ja muotoilutuotteita, jotka ansaitsevat tulla huomioiduksi!

Muotoilijan tarina

Oletko teollisen-, taideteollisen muotoilun tai sisustusarkkitehtuurin ammattilainen ja haluat jakaa tarinasi maailmalle? Designvuosi 2020 esittelee lukijoilleen suomalaisia teollisen ja taideteollisen muotoilun sekä sisustusarkkitehtuurin ammattilaisia ja heidän taidonnäytteitään. Lähtemällä osaksi Designvuotta 2020 pääset kertomaan työstäsi ja sen tuloksista oman tarinasi muodossa! Tarinat ovat yksilöllisiä ja erilaisia, kuten töiden toteutuksetkin. Tutustu Designvuosi 2020-esitteeseen alempaa!

Designvuosi 2020 tulee luettavaksi Finnairin maailmanlaajuiseen reittikoneiden WiFi-verkkoon sekä Dubain maailmannäyttelyn ajaksi Business Finlandin internetsivuille!

Suomessa Lehtipiste Oy levittää Designvuosi 2020 -julkaisun kaikkiin suurimpiin myyntipisteisiin. Löydät julkaisun myös kirjastoista!

Hyvät kuvat julkaisussa puhuttelevat ja kertovat omaa tarinaansa. Loistavan taiton lisäksi haluamme julkaisun kokonaisuuden myös viestivän suomalaisen osaamisen tasoa ja laatua.

Designvuosi 2020 -esite

Tutustu tarkemmin Designvuosi 2020 -esitteeseen. Esitteestä löydät tietoa julkaisustamme, sen julkaisukanavista sekä osallistumistiedot. 

Lähetä viesti Lauralle