fbpx

Tulossa

Tulevat julkaisut

A-Press julkaisee tänä vuonna useita korkealaatuisia kirja- ja digijulkaisuja, joiden tarkoitus on kasvattaa tietoisuutta suomalaisesta osaamisesta ja viedä suomalaista suunnittelutyötä maailmalle. Tutustu tuleviin julkaisuihimme tästä alta!

Space Design

Space Design kertoo suomalaisten sisustusarkkitehtien työstä ja työnäytteistä tarinoiden ja kuvien muodossa. Tarinat tutustuttavat lukijansa sisustusarkkitehtien suunnittelutyön sydänjuurille, esitellen suunnittelutyön inspiraationlähteitä sekä tekijöidensä omaa kädenjälkeä.

Designvuosi 2021

Designvuosi on korkealaatuinen vuosijulkaisu suomalaisesta designista. Tänä vuonna Designvuosi 2021 esittelee suomalaisia teollisen ja taideteollisen muotoilun sekä sisustusarkkitehtuurin ammattilaisia ja heidän taidonnäytteitään.   

FinnArc

FinnArc on kansainvälinen kirja- & digijulkaisu suomalaisesta arkkitehtuurista. Kirja kertoo tarinan muodossa arkkitehtien ja arkkitehtitoimistojen oman näkemyksen siitä, miten heidän parhaat työnsä syntyivät. Tarinoihin liittyvät rakennukset ovat sekä henkilökohtaisia taidon näytteitä että ryhmätyönä toteutettuja lopputuloksia.

Lähetä viesti Lauralle